HİZMETLERİMİZ

TAŞIMA YEMEK

 

Neden Tercih Edilir?

İşletmenizin yemek üretimine uygun olmaması, yemek maliyetlerinizin çok yüksek olması ve kaliteli yemek üretiminin yapılamaması durumunda taşıma yemek hizmetini tercih edebilirsiniz. Taşıma yemek hizmeti, kaliteli ve güvenilir yemekleri sunmanın yanı sıra maliyet olarak kendi üretiminize göre çok daha uygun olacaktır. Ayrıca son yasal düzenlemelere göre yemek üretiminin yapılacağı yerin belirli gıda tüzük ve standartlarına da uygun olması gerekmektedir.


Taşıma Yemek Servis Şekli

Taşıma yemek hizmeti, mutfağımızda üretilen yemeklerin sizin belirlemiş olduğunuz yemek saatinde servise uygun hale getirilmesi şeklinde gerçekleştirilir. Yemekleriniz thermobox adı verilen ve yemeklerin sıcaklığını muhafaza ederek lezzet kaybını önleyen taşıma yemek kaplarında getirilir. Fakat thermo-box ile getirilmiş dahi olsa yemeklerin tekrar ısıtılması gerekmektedir. 25 kişinin üzerindeki firmalar için benmari adı verilen ısıtma yemek kapları temin edilir. Benmari ile yemekleriniz buhar ile sağlıklı bir şekilde ısıtılabilir.

Taşıma Yemek Hizmet Şartları

Net Kurumsal olarak, geniş dağıtım yelpazemiz ile Türkiye’nin birçok bölgesinde aktif olarak hizmet verebilmekteyiz. Firmanızın sevk adresi halihazırdaki servis güzergahlarımızın üzerinde değilse, yani yeni servis çıkarılması ya da güzergahın değişmesi durumu söz konusu ise sayınızın en az 25 kişi olması gerekmektedir. Ayrıca yemekhanenizin temiz ve hijyenik olmasına özen gösterilmesi, düzen ve nizamın yemek hizmeti vermemize uygun olması gerekmektedir. Bu sebeple yemek hizmeti için verilen fiyat teklifinin ardından, operasyon sorumlusu gıda mühendislerimiz tarafından yemekhanenizin ekspertizi yapılır ve size hem sizin değiştirmeniz gereken hem de bizim müdahale edebileceğimiz noktalar açıkça iletilir. 


Taşıma Yemek Hizmetinin Avantajları

Taşıma yemek hizmeti olarak adlandırdığımız yemek hizmeti, kendi mutfağımızda üretip sıcaklığını ve özelliğini koruyarak kısa bir süre içerisinde müşterilerimizin yemek alanlarına taşıdığımız ve sunumunu gerçekleştirdiğimiz hizmet türüdür. Bu hizmet türünün avantajları da aşağıdaki gibidir:

  • Taşıma yemek hizmetindeüretilen her yemek türü kendi alanlarında uzmanlaşmış aşçılar tarafından üretilir. Örneğin, çorbalar için çorba yapımı konusunda uzmanlaşmış aşçı ve yardımcıları, pilav için pilav yapımında uzmanlaşmış aşçı ve yardımcıları kullanılır. Böylelikle üretilen yemekler damak tadının en üst seviyesine hitap edecek şekilde üretilmiş olur.
  • Taşıma yemek hizmetimaliyet olarak avantajlıdır. Toplu satın alma ilkesi doğrultusunda satın alınan malzemeler hem en kaliteli malzemeler olup aynı zamanda oldukça uygun fiyatlara temin edilebilir. Ayrıca ortalama değişken maliyetler de optimum verim noktasındadır yani yemek fiyatlarına yansıması göreceli olarak azdır.
  • Bir başka önemli avantaj da yemek saatlerinde esnekliktir. Günün her saati yemek üretim tesislerimizde yemek üretimi gerçekleştirmektedir. Böylece gece yemekleri, mesai yemekleri gibi normal üretim saatlerinin dışında yemek talep edilmesi durumunda hızlı bir reaksiyon gösterilebilir.

Taşıma yemek hizmetinin avantajlarının bir diğeri de, müşterilerin yemek için fazla bir alan ayırmaması söylenebilir. Yani yemek üretimi için ayırmak zorunda olduğunuz alana ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu da müşterilere dolaylı olarak kazanç sağlayacaktır.